Privé trompet lessen worden gegeven in een apart daarvoor ingerichte ruimte aan huis. Ik maak daarbij o.a. gebruik van mijn trompetmethode “Less is More”, praktijksituaties, Multi media en mijn eigen ervaringen. Van beginnend tot ver gevorderd niveau, van lichte tot klassieke muziek en dit alles vanuit de basis technieken van het trompet spelen.

 

Les via skype of facetime

 

Vanaf heden is er de mogelijkheid om lessen via skype en facetime te volgen. Uiteraard geldt dit voor buitenlandse trompettisten, maar ook Nederlanders en Belgen die van wegen afstand te ver weg wonen, kunnen hier gebruik van maken. Via het contactformulier kunt u hiervoor een afspraak maken.

 

Beginners

 

In lessen van een half uur kun je kennis maken met het mooiste instrument ter wereld: de trompet. Spelenderwijs leer je het instrument, maar ook muziek ontdekken. Er is niets leuker dan liedjes te kunnen spelen op een muziekinstrument. Dit is dan ook het doel. Maar om je zover te krijgen gaan we een wirwar van basisdingen doen zoals houding, adem, gehoortraining, motoriek en noten lezen, om uiteindelijk dat liedje te kunnen spelen met begeleiding van een cd.  

 

Gevorderden

 

Dit is een zeer ruime categorie. Want je bent gevorderd wanneer je geen beginner meer bent, maar ook nog geen professional. In lessen van een uur komen alle facetten aan bod die met het trompet spelen te maken hebben. Je zou het kunnen zien als een soort bijscholing, met  als grootste drijfveer het niveau te verbeteren. Dit kan zijn in klank, techniek, lezen, hoog/laag bereik, adem of een combinatie van alle. Ervan uitgaande dat de persoonlijkheid van de leerling voorop staat.